Mit kínálunk?

BAKAFESZTIVÁL, szolgáltatások

A BAKAFESZTIVÁL színes programokat kínál szinte minden korosztály számára


Koncertek

A BAKAFESZTIVÁL színpadán péntek, és szombat este lépnek fel azok a zenekarok, akiket előzetesen kiválasztunk. 

A fellépőket egy sajátos "merénylettel" még arra is késztetjük, hogy legalább egy katonadalt adjanak elő, vagy dolgozzák fel saját stílusuknak megfelelően.

Jelmondatunk:

SZÓLJON A DAL A BAKÁKÉRT!

Zenei stílusok

Igyekszünk mindenkinek a zenei ízlését kiszolgálni. Stílusonként állítjuk össze a programot, és a célcsoportok korosztályának megfelelő zenei, és művészeti élményt szeretnénk biztosítani. 

Nálunk mindenkinek jár egy jó zene!

Gyermekprogramok

A fesztiválon nem csupán a felnőttek szórakozásáról gondoskodunk, de napközben számos gyermekeknek készült szórakoztató, és élményprogrammal várjuk a családos szórakoznivágyókat.

Mert nálunk gyereknek lenni is jó! 

Csatajelenetek bemutatása 

Több mint hadijáték!

A csatajeleneteink koreográfiáit nem mi írtuk, hanem a történelem. Nem csupán azt szeretnénk hogy a látványtól nézők jól szórakozzanak, mint általában más hasonló eseményeken. A hagyományőrzőink tolmácsolásában megjelenített eseményekkel igyekszünk történelmünk egy-egy hősies epizódját megmutatni, amely valós eseményeken alapul. Hiszen megannyi van!

Csodálatos szép történelmi eposzaink vannak, amelyek még feldolgozásra várnak, gondoljunk csak egy-egy katona korabeli naplójára, amelyből akár egészestés mozit lehetne forgatni! Személyes meggyőződésem, hogy történelmünk dicső lapjai felülmúlnak minden ránk öntött idegen alkotást! Tartozunk hőseinknek azzal, hogy bemutatjuk! Talán így önfeláldozásuk nem volt hiába!